دانلود JRiver Media Center 25.0.17 x86/x64 – مدیریت و پخش مالتی مدیا

دانلود JRiver Media Center

| نرم افزار مدیریت و پخش مالتی مدیا |

JRiver Media Center 25.0.17 x86/x64 محیطی بسیار زیبا و یکپارچه ، به منظور مدیریت و تماشای انواع فایل های مالتی مدیا است. به کمک نرم افزاری که در این مطلب از سایت یاس دانلود ، جدیدترین نسخه از آن را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم ، می توانید مدیریتی همه جانبه را بر روی تصاویر ، آهنگ ها و فیلم های خود داشته باشید و از تماشای آنان لذت ببرید. این نرم افزار قادر است ضمن برقراری ارتباط با انواع دستگاه ها از جمله دوربین های دیجیتال ، ام پی تری پلیرها ، اسکنرها و … ، اطلاعات موجود در آنان را در محیطی کاملا مناسب برای مدیریت فایل های مالتی مدیا به نمایش می گذارد و به شما امکان کنترل ، سازماندهی ، پخش ، ویرایش ، رایت داده ها بر روی دیسک ها و … را می دهد.

این نرم افزار با عملکردی حرفه ای به عنوان یک مرکز چند رسانه ای در محیط سیستم عامل ویندوز ، قادر است تمامی فرمت های صوتی ، تصویری و ویدیویی شما را در محیطی زیبا پخش کند. هم اکنون می توانید آخرین نسخه و جدیدترین ورژن نرم افزار J. River Media Center را از سایت یاس دانلود دریافت نمایید.

ویژگی های کلیدی نرم افزار JRiver Media Center :

– دارا بودن امکان ساپورت از فرمت های مختلف فایل های گرافیکی

– نمایش و سازماندهی حرفه ای تصاویر